Update LG Optimus One la Android 4.0 ICS

1. Aceasta procedura va sterge toate aplicatiile, datele si setarile (dar nu se va atinge de cardul SD, asa ca nu va faceti griji ca o sa pierdeti ceva). Faceti backup la aplicatii si datele importante - bookmarks, contacte, SMS, APN-uri (setari internet).

2. Asigurati-va ca aveti ClockworkMod Recovery instalat pe telefon.

3. Descarcati cea mai noua versiune a ROM-ului din pagina sa de descarcare. Asigurati-va ca descarcati fisierul cu "oxygen_ics".

4. Copiati fisierul zip descarcat la pasul 3 la cardul SD la telefon.

5. Opriti telefonul si botati in ClockworkMod Recovery. Pentru a face acest lucru, apasati si tineti apasati Home + Volume Down + butonul de alimentare pentru a porni in CWM.
In procesul de recuperare, utilizati tastele de volum pentru a defila in sus si in jos intre optiuni si tasta de pornire pentru a selecta o optiune.

6. Efectuati o copie de rezerva Nandroid a ROM-ului existent, astfel incat sa puteti recupera daca ceva nu merge bine la instalare. Pentru a efectua o copie de rezerva, selectati Backup and Restore -> Pe ecranul urmator , selectati Backup din nou.Dute inapoi la meniul principal de recuperare dupa ce backupul este complet.

7. Selectati wipe data/factory reset apoi selectati Da la urmatorul ecran pentru a confirma. Asteptati un timp pana stergerea datelor este completa.

8. Selectati Install zip de pe SD card apoi select choose zip de pe SD card. Confirmati instalarea prin selectarea Da - Install____.zip pe ecranul urmator. ROM-ul va incepe instalarea.

9. Dupa ce instalarea ROM-ului este completa, selectati go back apoi selectati reboot system now pentru a reporni telefonul si a boota in ROM-ul Oxygen - Android 4 ICS.

Nota: Pentru a reveni la ROM-ul anterior, bootati in recovery, selectati backup and restore, apoi restaurati ROM-ul anterior selectandu-l din lista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu