Top 10 cele mai populare site-uri pentru liber profesionisti

Top site-uri pentru liber profesionisti ajuta utilizatorii de internet sa faca bani online fara a face nici un fel de investitie. Utilizatorii completeaza proiecte si trimit proiecte online fiind platiti de catre furnizorii locurilor de munca. Daca sunteti in cautarea joburilor online, site-urile pentru liber profesionisti va pot ajuta sa castigati bani online. Aici puteti vedea top 10 cele mai populare siteuri pentru liberi profesionisti unde utilizatorii isi pot gasi joburi online. Clasamentul acestor site-uri se bazeaza pe Alexa rank, vizualizarile lunare si activitatile utilizatorilor.
  1. Fiverr - Fiverr este una dintre cele mai mari site-uri pentru liber profesionisti, unde utilizatorii pot face bani prin completarea unor proiecte scurte, independent online precum joburi din social media, joburi email marketing, joburi din publicitate etc. Utilizatorii isi pot inregistra un cont gratuit pe Fiverr. Fiverr plateste solicitantilor de locuri de munca $4 pe jobul online scurt, Fiverr a fost lansat in februarie 2010 de Shai Wininger & Micha Kaufman. Fiverr a castigat popularitate rapid si acum a devenit cea mai mare piata online pentru proprietarii de afaceri mici si persoanele liber profesioniste online.
  2. Freelancer - Freelancer este unul dintre cele mai mari portaluri online de joburi pentru liberi profesionisti de e internet. Cu Freelancer, utilizatoriipot face bani online fara sa platesc nici un fel de taxa de inregistrare. Freelancer ofera utilizatorilor patru optiuni pentru a face bani si acestea sunt - (i) Joburi (ii) Afiliere Api (iii) Programul de Referire (iv) Promovarea produselor pe piata libera. Freelance a fost fondat in 2009 de catre Matt Barrie.
  3. oDesk - una din cele mai populare site-uri pentru liber profesionisti unde utilizatorii pot castiga bani completand proiecte online. Odesk este unul din cele mai mari portale online pentru liberi profesionisti, unde contractorii si furnizorii de locuri de munca mergand la munca. Odesk a fost infiintata in 2003 de antreprenorul Odysseas Tsatalos si Stratis.
  4. Elance - Elance este o platforma globala pentru angajati unde liberii profesionisti fac bani facand joburi online. Puteti gasi mii de proiecte online pentru liber profesionisti pe Elance. Elance plateste, de asemenea filialele sa trimita clienti activi si solicitantii de locuri de munca.
  5. Seoclerks - Daca aveti cunostiinte de baza de SEO, acest site ar outea fi foarte util pentru tine pentru a obtine joburi online pe termen scurt. Aici va puteti lista site-ul cu abilitatea dvs, astfel incat proprietarii de afaceri mici sa va poata angaja pentru pachetele SEO. Aici puteti gasi toate tipurile de SEO si site-ul de joburi legate de promovare, cum ar fi scrierea articolelor, postarea linkurilor, SEO pentru noile site-uri etc. Platile sunt realizate prin intermediul PayPal.
  6. Guru - Guru este unul din cele mai populare piete pentru liber profesionisti unde puteti gasi orice tip de munca foarte usor. Guru este cel mai vechi site pentru liber profesionisti de pe internet si a fost fondat in 1999 de catre doi frati, Jon si James Slavet.
  7. iWriter - iWriter a devenit una dintre cele mai populare si mari site-uri pentru liber profesionisti de pe internet. A fost lansat in 2011 si a castigat popularitate intr-un timp foarte scurt. Acest site este in principal pentru scriitori care pot scrie articole pentru bloggeri. Scriitorii pot scrie articole pe orice subiect care le place. Scriitorii pot castiga pana la $15 pentru fiecare articol.
  8. Peopleperhour - Peopleperhour este un site online pentru liber profesionisti similar cu Freelancer si Elance unde va puteti inregistra un cont gratuit pentru a face bani online facand joburi pentru liber profesionisti. Peopleperhour are cateva caracteristici unice cum ar fi metoda simpla de plata pentru liber profesionisti etc. Proprietarii de afaceri pot obtine orice lucrare efectuata, intr-o singura ora pe Peopleperhour.
  9. 99designs - 99designs este un loc grozav pentru a gasi web designeri si designeri pentru logo-uri. De obicei, designerii castiga $250 pana la $400 pe proiect.
  10. Mturk - Mturk este o mare piata online pentru a gasi mini joburi online. Daca sunteti studenti si vreti sa faceti bani facand joburi part time atunci acest site ar putea ajuta. Platile sunt efectuate zi de zi.

Un comentariu: