Update Samsung Galaxy S2 la Android 4.0.4 ICS


Pentru a updata telefonul Samsung Galaxy S2 la Android 4.0.4 Official urmati pasii urmatori:

Datele din Galaxy S2 ar putea fi sterse. Asigurati-va ca ati facut backup la toate datele prezente, astfel incat acestea pot fi restaurate cu usurinta. Nu faceti backup folosind KIES.

Activati Depanare USB din Setari> Aplicatii> Dezvoltare> Depanare USB si asigurati-va ca aveti minim 50% baterie inainte de a incepe pentru a fi siguri ca telefonul nu se va stinge in mijlocul actualizarii.

Procedura de Update Samsung Galaxy S2 cu Android ICS:

Descarca XWLPX Firmware Package si Odin de aici in calculator. Odata descarcat, extrageti ambele fisiere zip de preferat pe desktop. Acum, opriti calculatorul astfel incat sa poata fi apoi introduse in modul de descarcare. Modul descarca in Galaxy S2 pot fi introduse prin apasarea tastelor Volume down + Center button + Power button dupa care va aparea un robot verde care va indica ca modul de descarcare a fost introdus.
Deschideti Odin din calculatorul dumneavoastra. Conectati dispozitivul la calculator cu ajutorul cablului USB original si apoi veti vedea ca ID-ul: Sectiunea COM va deveni Galben.
Faceti click pe PDA si selectati fisierul tar. Dupa ce ati selectat fisierul PDA faceti click pe Start pentru a incepe procesul de actualizare a firmware-ului. De indata ce aparatul este actualizat cu succes, dispozitivul va fi repornit. De indata ce veti vedea ecranul de start sau optiunea de setari puteti deconecta dispozitivul si opriti dispozitivul in Recovery Mode. 
Recovery Mode in Samsung Galaxy S2 > Volume Up + HOME button. In timp ce tineti ambele butoane apasate, porniti aparatul.
In Recovery Mode, selectati Wipe data/factory reset & Wipe cache partition. Dupa ce a terminat selectati "reboot system now". De indata ce aparatul este repornit puteti verifica daca firmware-ul a fost aplicat sau nu intrand in Setari> Despre telefon> Versiune Firmware unde va fi mentionat ca XWLPX.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu